Lichttoren Eindhoven

Flexibele huurmogelijkheden op toplocatie!

Werken in een prachtig monumentaal pand met een rijke historie in het bruisende hart van Eindhoven met oneindig veel mogelijkheden.

Deze locatie biedt op bijna 2.500 m2 flexibele werkplekken, concentratie- en belruimtes, kantoorunits, vergaderzalen, een groot theater en een ruime bar, receptie- en lounge ruimtes.

Ligging

Gelegen in de Lichttoren, op steenworp afstand van het centraal station, met een parkeergarage direct aan de overkant.

 

Concepten

Deze locatie heeft verschillende concepten om te huren, enkele mogelijkheden zijn o.a.:

  • Huren werkplek in de open ruimte voor 1 dag in de week, inclusief gebruik van beschikbare vergaderruimte, koffie & thee en internet en printermogelijkheden (vanaf 130,- per maand)
  • Onbeperkt huren werkplek in de open ruimte, inclusief gebruik van beschikbare vergaderruimte, koffie & thee en internet en printermogelijkheden (vanaf 265,- per maand)
  • Onbeperkt huren eigen afsluitbaar kantoor, inclusief gebruik van beschikbare vergaderruimte, koffie & thee en internet en printermogelijkheden (op aanvraag)

 

Vraag vrijblijvend een bezichtiging of informatie aan door uw gegevens achter te laten dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!

 

Over KantoorHurenEindhoven.nl

Kantoor huren Eindhoven helpt ondernemers aan de beste kantoorlocaties in Eindhoven. Middels KantoorHurenEindhoven.nl wordt het beste aanbod voor verhuur en kantoren huren in Eindhoven beschikbaar gesteld.

 

 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.kantoorhureneindhoven.nl/lichttoren-eindhoven.php

Geef een reactie