Bedrijfsruimte Eindhoven

Bedrijfsruimte Eindhoven

U bent op zoek naar bedrijfsruimte Eindhoven is een zeer veelzijdige stad met vele mogelijkheden voor uw bedrijfshuisvesting. Eindhoven staat dan ook 5e op de ranglijst van grootste kantoorsteden in Nederland. Bij het zoeken naar bedrijfsruimte of een bedrijfspand komen veel factoren kijken, waar moet u op letten bij het zoeken naar de juiste bedrijfshuisvesting? En belangrijker,waar let u op als u uiteindelijk overgaat tot het huren van een mooie bedrijfsruimte. Deze site is opgezet om u te helpen bij het vinden van de juiste bedrijfsruimte, specifiek gericht op Eindhoven, maar ook buiten Eindhoven kan deze website u wellicht belangrijke informatie geven. U zult hier namelijk handige informatie vinden met betrekking tot het huren van bedrijfsruimte. Zo bespreken wij onder andere de huidige markt, het huurcontract voor bedrijfsruimte(n) en de regeling “belaste verhuur”.

Bedrijfsruimte Eindhoven

Bedrijfsruimte Eindhoven

De huurprijzen voor bedrijfsruimte Eindhoven variëren sterk van ongeveer € 100 – 200,- euro. Afhankelijk van natuurlijk de locatie, maar zeker ook afhankelijk van het afwerkingniveau en de leeftijd van het betreffende pand. In 2008 beschikte Eindhoven over een kantoorvoorraad van 1.37 miljoen m2, het aanbod in 2008 was 127.000 m2.

Het zal u niet ontgaan zijn dat de kantoormarkt momenteel in een dip zit. Uit het marktrapport van Colliers International begin dit jaar (2010) blijkt dat de leegstand voor commercieel vastgoed, landelijk, op ongeveer 17% ligt.

In Eindhoven zijn de cijfers gelukkig een stukje gunstiger, de leegstand ligt hier al enige tijd stabiel rond de 13%. Verwacht wordt dat de komende periode de leegstand iets zal afnemen aangezien de gemeente Eindhoven al redelijk voorzichtig is geweest met het (laten) realiseren van bedrijfsmatig vastgoed. Over heel 2010 zal er slechts 4.000 m2 kantoorruimte bijkomen.

De prognose laat zien dat er iets meer vastgoed in Eindhoven zelf gehuurd zal gaan worden, maar dat dit echter ten kosten zal gaan van het commerciële vastgoed in de omliggende regio’s. Helmond is de enige regio met een positieve verwachting voor de opname van kantoorruimte.

Voor uw bedrijfsruimte Eindhoven neem contact met ons op: Kantoor huren Eindhoven

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.kantoorhureneindhoven.nl/bedrijfsruimte-eindhoven.php

Bedrijfsruimte te huur Eindhoven

Bedrijfsruimte te huur Eindhoven Als u op zoek bent naar bedrijfsruimte te huur Eindhoven dan kunt u deze op diverse manieren zoeken. Een goede manier van zoeken naar actueel aanbod in de regio is gebruik te maken van websites als Funda en De bedrijfsmakelaar. Op deze manier heeft u een overzicht van bijna al het …

Belaste verhuur

Veel huurders zullen willen dat het verhuurde object wordt verhuur met de zogeheten belaste verhuur regeling. Maar bij deze zogenaamde belaste verhuur wordt er BTW over de huurprijs wordt betaald. Wanneer men niets doet is de verhuur van bedrijfsonroerend goed in de hoofdregel vrijgesteld van belasting. Wanneer huurder en verhuurder echter gezamenlijk bij de inspecteur …

Voorbeeld huurovereenkomst bedrijfsruimte

Voorbeeld huurovereenkomst bedrijfsruimte Het is verstandig om eens het “voorbeeld huurovereenkomst bedrijfsruimte” te bestuderen. Dit standaardmodel huurovereenkomst is door iedereen te raadplegen en te gebruiken. In deze huurovereenkomst worden niet alleen uw rechten en verplichtingen, maar ook die van de verhuurder jegens elkaar vastgelegd. Kan de verhuurder tussentijds een huurprijsverhoging doorvoeren, of stel je de …

Geef een reactie