Bedrijfspand Eindhoven

Wat erg gewild is als bedrijfshuisvesting is een bedrijfspand Eindhoven is hierop geen uitzondering. Echter zijn er maar weinig kleinschalige panden in het geheel te huur, vaak treft u slechts enkele verhuurbare verdiepingen of is het betreffende pand alleen te koop. Een heel bedrijfspand Eindhoven is vaak alleen beschikbaar op bedrijventerreinen zoals Flight Forum. Het is aan u of u deze stap wilt nemen om uw kantoorpand ook degelijk een beleggingsobject te maken. Deze website helpt u graag verder bij het vinden van een geschikte kantoorruimte om te huren.

Bedrijfspand Eindhoven

De ontwikkelingen voor nieuwbouwobjecten zijn tegenwoordig vaak slechts voor grotere bedrijven die aangeven dat zij nieuwe kantoorruimte zoeken. Het kan dan gaan om oppervlaktes van enkele duizenden vierkante meters. De gemeente Eindhoven is namelijk erg voorzichtig met het uitgeven van vergunningen voor het realiseren van kantoorruimte. Zij zien liever dat gebruikers zich wenden tot al leegstaande gebouwen en deze eventueel opknappen.

Hoewel het voor de hand ligt om kantoorpanden te transformeren tot bijvoorbeeld woonruimten is dit namelijk niet zo simpel. Belemmeringen als bestemmingsplannen of bouwkundige eisen kunnen al snel roet in het eten gooien. Veel panden die een kantoorbestemming hebben zijn al enige decennia geleden gebouwd en hebben hun functie als kantoorobject behouden of vallen nog binnen een oud bestemmingsplan.

Bedrijfspand Eindhoven

Wanneer u een representatief bedrijfspand zoekt kunnen wij u misschien verder helpen. Wellicht zelfs als tijdelijke oplossing, want wij bieden, in overeenstemming met de verhuurder, u een uniek concept: huren zonder minimale termijn waar u jaren aan vast zit. Kortom u kunt op elk gewenst moment opstappen wanneer zich toch het ideale bedrijfspand aandient. U kunt via de contact link vragen naar de voorwaarden van deze unieke constructie! Uw bedrijfspand Eindhoven is niet ver weg meer!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.kantoorhureneindhoven.nl/bedrijfspand-eindhoven.php

Bedrijfspanden te huur Eindhoven

Er is in Eindhoven een ruim aanbod voor bedrijfspanden te huur Eindhoven heeft verschillende toplocaties welke allemaal hun individuele sterktes en zwaktes hebben. De met het openbaar vervoer best bereikbare locatie is vanzelfsprekend het stationsgebied. Een minpunt is natuurlijk de parkeervoorziening. Niet ieder kantoorpand heeft (genoeg) eigen parkeerplaatsen voor handen en het centrum geldt een …

Geef een reactie